Mr. Laura Cassese cum laude geslaagd voor LSA Grotius specialisatieopleiding letselschade

Mr. Laura Cassese cum laude geslaagd voor LSA Grotius specialisatieopleiding letselschade

Ons kantoor heeft het op peil houden van kennis hoog in het vaandel staan. Mr. Cassese is onlangs cum laude geslaagd voor LSA specialisatie letselschade, waardoor zij nu officieel voldoet aan de allerhoogste opleidingseisen die er zijn op het rechtsgebied van letsel- en overlijdensschade (de meest complexe vormen van schade die er zijn).

Mr. Cassese cum laude geslaagd voor LSA specialisatie letselschade

Mr. Cassese beschikt als advocaat over een omvangrijke proceservaring. Dat is van groot nut bij letselschade, bijvoorbeeld als (snel) voorschotten aan het slachtoffer moeten worden betaald door de aansprakelijke verzekeraar. Het slachtoffer met letselschade komt dan niet in financiële moeilijkheden. Zij is advocaat sinds 2004.

Bovendien is zij, anders dan de meeste andere letselschadeadvocaten, in staat om inkomensverlies op de euro nauwkeurig te berekenen. Inkomensverlies noemt men ook wel arbeidsvermogensschade of verlies aan arbeidsvermogen en vormt doorgaans de grootste schadepost bij letselschade. Het gaat daarbij vaak om forse bedragen.

Laura Cassese staat er voor het belang van haar cliënten en zorgt ervoor dat zij te allen tijde hun letselschade volledig vergoed krijgen. Zo nodig maakt zij daarvoor een procedure aanhangig bij de rechter.

Vanzelfsprekend zal zij altijd eerst proberen om zonder gerechtelijke procedure tot het gewenste resultaat te komen. Het werkt echter goed om te allen tijde een procedure achter de hand te hebben, zodat het slachtoffer zijn letselschade snel én volledig vergoed krijgt. Een verzekeraar is dan ook sneller bereid om bepaalde schadeposten waarover discussie bestaat te vergoeden als hij een advocaat tegenover zich heeft in plaats van een jurist. Zo wordt ook voorkomen dat achteraf blijkt – en vaak is dat pas jaren na het ongeval – dat het slachtoffer niet zijn volledige letselschade vergoed heeft gekregen en met onbetaalde kosten en facturen zit.

De voordelen van inschakeling van advocaat mr. Laura Cassese bij letselschade

De voordelen van inschakeling van Laura Cassese bij letselschade zijn dus o.a.:

  • Aantoonbaar een uitstekende kennis op het gebied van letselschade
  • Voortdurende opleiding om bij te blijven
  • Met name gespecialiseerd in ongevallen, zoals verkeersongevallen en arbeidsongevallen
  • Specialist in het berekenen van inkomensschade bij letselschade
  • Advocaat met een omvangrijke proceservaring
  • Uw belang als slachtoffer staat te allen tijde voorop
  • De kosten worden gedekt door de aansprakelijke verzekeraar

Hebt u een vraag over letselschade of overlijdensschade, bent u slachtoffer van een ongeval of bent u voor uw cliënten/patiënten/verzekerden op zoek naar een gespecialiseerde letselschadeadvocaat, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met haar op voor een kennismaking of advies. Misschien kan zij iets voor u betekenen.

About
echtscheiding, huurecht, vastgoedrecht, personen- en familierecht, mediation, alimentatie, gezag, curatele, incasso, bewind, mediator, overeenkomstenrecht, aansprakelijkheidsrecht, burenrecht, wanprestatie, naamswijziging, omgang, hoofdverblijf, mentor, strafrecht