Advocaat nodig in Enter?

Briedé Cassese Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat gevestigd is vlak bij Enter. Ons kantoor is in het bijzonder gespecialiseerd in letselschade, familierecht, strafrecht, contractenrecht, huurrecht, bouwrecht, onroerend goed en vastgoedrecht. Als advocaat staan wij tevens cliënten uit Enter bij.

Als u een juridisch geschil hebt, is dat voor u vaak een erg vervelende situatie. Dat begrijpen wij maar al te goed. Door onze deskundigheid, ervaring en efficiënte aanpak hebben wij met veel van onze cliënten – bestaande uit particulieren, bedrijven en non-profitorganisaties – langetermijnrelaties opgebouwd. U kunt bovendien op alle werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur gebruikmaken van ons gratis telefonisch spreekuur voor een advies. U zult merken dat het prettig samenwerken is met Briedé Cassese Advocaten.

Waarom in Enter kiezen voor Briedé Cassese als advocaat?

 • Deskundige specialisten
  Bij ons weet u zeker dat uw zaak door een expert wordt behandeld. Advocaat Laura Cassese heeft de allerhoogste opleiding letselschade van Nederland, de specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie, cum laude voltooid. Advocaat Diederik Briedé heeft zowel de specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten als de specialisatieopleiding Onroerend goedrecht van de Grotius Academie voltooid. Hij is tevens hoofdredacteur van Sdu Jurisprudentie Huur en Verhuur, een  juridisch vakblad voor o.a. advocaten en rechters, waarin hij rechterlijke uitspraken van juridisch commentaar voorziet.
 • Ervaren
  Wij zijn ervaren advocaten en beschikken over veel proceservaring, wat van groot nut is voor onze cliënten. Diederik Briedé is advocaat sinds 2001 en Laura Cassese is advocaat sinds 2004. Laura Cassese is sinds 2008 tevens MfN-registermediator.
 • Professioneel
  Ons kantoor beschikt over de meest recente wetgeving en rechterlijke uitspraken en wij volgen ontwikkelingen daarin op de voet. Zie daarvoor ook de pagina “Berichten” op deze website, waar wij – als wij er naast ons werk aan toekomen – melding maken van rechtsontwikkelingen die ons zijn opgevallen.
 • Voortvarend
  Onze werkwijze kenmerkt zich door een voortvarende en doelgerichte aanpak van uw zaak. Wij pakken uw zaak snel op, zijn “to the point” en oplossingsgericht en houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak.
 • Toegankelijk
  Bij ons treft u geen tussenschakels in de vorm van secretaresses en/of advocaat-stagiairs, maar rechtstreeks en laagdrempelig contact met uw eigen advocaat, mr. Diederik Briedé of mr. Laura Cassese.
 • Pro deo
  Wij kunnen u tevens pro deo bijstaan, ook wel ’toevoeging’ genoemd.

Neem contact met ons op via het volgende e-mailadres: laura@cassese.info of via het volgende telefoonnummer: 0546-433250.

Briedé Cassese Advocaten & Mediators

Ganzendiepstraat 21
7607 LZ ALMELO

Tel.: (0546) 43 32 50
Fax: (0546) 45 24 24

logo de geschillencommissie
logo nederlandse orde van advocaten
logo vha
logo mfn
[/vc_column] [/vc_row]

WIE ZIJN WIJ