Briedé Cassese advocaten te Almelo is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Almelo. Laura Cassese werkt als advocaat strafrecht voor particulieren in Overijssel. Zij beschikt over een grote deskundigheid en ervaring op het gebied van strafrecht. Zij is sinds 2004 werkzaam als strafrechtadvocaat en beschikt daardoor over een omvangrijke proceservaring, wat van groot nut is voor haar cliënten.

Wat is strafrecht?

Wat betreft het rechtsgebied strafrecht heeft Laura Cassese zich gespecialiseerd in alle strafzaken waarbij u als verdachte moet verschijnen bij de Politierechter van de Rechtbank, bij een Officierszitting of een gesprek met een Officier van Justitie over een op te leggen straf of strafbeschikking en in hoger beroep bij het Gerechtshof. Zij staat ook minderjarigen bij in jeugdstrafzaken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u een dagvaarding of oproep hebt ontvangen om ter zitting te verschijnen.

Waarom kiezen voor Briedé Cassese Advocaten als advocaat bij strafrecht?

 • Deskundige specialisten
  Bij ons weet u zeker dat uw zaak door een expert wordt behandeld.
 • Ervaren
  Wij zijn ervaren advocaten.
 • Professioneel
  Ons kantoor beschikt over de meest recente wetgeving en rechterlijke uitspraken en wij volgen ontwikkelingen daarin op de voet. Zie daarvoor ook de pagina “Berichten” op deze website, waar wij – als wij er naast ons werk aan toekomen – melding maken van rechtsontwikkelingen die ons zijn opgevallen.
 • Voortvarend
  Onze werkwijze kenmerkt zich door een voortvarende en doelgerichte aanpak van uw zaak. Wij pakken uw zaak snel op, zijn “to the point” en oplossingsgericht en houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak.
 • Eerlijk en betrokken
  Door in alle situaties eerlijk en duidelijk te zijn naar u omtrent de kansen en risico’s in uw zaak zult u ervaren dat het prettig samenwerken is met Briedé Cassese.
 • Toegankelijk en kleinschalig
  Bij ons treft u geen tussenschakels in de vorm van secretaresses en/of advocaat-stagiairs, maar rechtstreeks en laagdrempelig contact met uw eigen advocaat, mr. Diederik Briedé of mr. Laura Cassese.
 • Pro deo
  Wij kunnen u tevens pro deo bijstaan, ook wel ‘toevoeging’ genoemd.

Contact

Neem contact met ons op via het volgende e-mailadres: laura@cassese.info of via het volgende telefoonnummer: 0546-433250.

Briedé Cassese Advocaten & Mediators

Ganzendiepstraat 21
7607 LZ ALMELO

Tel.: (0546) 43 32 50
Fax: (0546) 45 24 24

logo de geschillencommissie
logo nederlandse orde van advocaten
logo vha
logo mfn
[/vc_column] [/vc_row]

WIE ZIJN WIJ