Wij staan voor laagdrempelige, kwalitatief goede en betaalbare rechtshulp. Wij spreken duidelijke taal, zijn betrokken en oplossingsgericht.

Met veel cliënten – bestaande uit particulieren, bedrijven en non-profitorganisaties – hebben wij langetermijnrelaties opgebouwd.

Het grote voordeel van een klein kantoor is dat wij geroutineerd zijn in het procederen; wij staan in principe wekelijks in de rechtszaal. Zodoende hebben wij grote feeling met de rechtspraktijk. Deze praktische kennis en ervaring gebruiken wij bij de beoordeling van ieder conflict. U kunt met deze expertise natuurlijk uw voordeel doen. Dankzij onze brede juridische basis zijn wij in staat om juridische vraagstukken vanuit diverse invalshoeken te benaderen en waar nodig verschillende oplossingsrichtingen aan te dragen.

Ons kantoor beschikt over de meest recente wetgeving en rechterlijke uitspraken en wij volgen ontwikkelingen daarin op de voet. Zie daarvoor ook de pagina “Berichten” op deze website, waar wij melding maken van rechtsontwikkelingen die ons zijn opgevallen.

De kleinschaligheid van ons kantoor vertaalt zich ook in betaalbare tarieven.

De aanpak

Onze werkwijze bestaat eruit dat de advocaat uw zaak met u bespreekt en vervolgens een op de zaak toegespitste aanpak met u afspreekt. De advocaat zal u een inschatting geven van uw kansen en afhankelijk daarvan adviseren.

In eerste instantie zal de advocaat proberen, indien mogelijk en indien u dat wenst, om met de wederpartij een oplossing te vinden. Ook toepassing van mediation is mogelijk; wij zijn hierin zeer ervaren.

Lukt het niet om een oplossing te vinden of is uw zaak dat stadium al gepasseerd, dan zullen wij uw belangen vanzelfsprekend zo goed mogelijk behartigen in een gerechtelijke procedure, waarbij wij het kostenaspect voor u goed in de gaten zullen houden. In onze processtukken zult u dan ook geen overbodige teksten vinden die niet kunnen bijdragen aan het verkrijgen van een positief resultaat in uw zaak. Het zogenoemde “urenschrijven met een hark” is een werkwijze die u bij ons niet zult aantreffen.

Bellen

Wij werken met korte communicatielijnen. Als u ons belt (tel.: 0546-433250), dan krijgt u meteen een advocaat aan de lijn. Mocht de advocaat niet op kantoor zijn, dan kunt u het antwoordapparaat inspreken en dan wordt u zo spoedig mogelijk door de advocaat teruggebeld.

E-mail

Als u ons e-mailt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, maar in ieder geval binnen 1 werkdag.

Twitter

U kunt ook contact met ons opnemen via twitter. Gebruik dan @briedecassese